Πέμπτη 28 Μαΐου 2009


Σωτο......ΝΤΟΥΥΥΥ


Ένα κι ένα κάνουν δυο..χωρίς λογοτεχνισμούς τα πράγματα έχουν ως εξής:


Κάποιοι πήραν ένα πόιντερ, το ανέβασαν στο βουνό για κυνήγι, έριξαν μερικές με

Την καραμπίνα «για να συνηθίσει μωρέ» τρόμαξαν το κουτάβι ( το όποιο ήταν 50-50 να αναπτύξει κροτοφοβια) γύρισαν πίσω !!

Ίσως έκαναν 2η προσπάθεια , ίσως όχι… το θέμα είναι ότι ο Σώτος είχε πλέον κροτοφοβια και ήταν άχρηστος για το κυνήγι, οπότε έμεινε σπίτι!

Για 1 χρόνο- για 2 χρόνια μέχρι που αποφάσισαν ότι το φαγητό είναι πολύ ακριβό για κάποιον που δεν το δουλεύει!! Και του έκοψαν το φαγητό, δεν τον αποχωρίστηκαν ακόμη όμως, αυτό το καταλαβαίνουμε από το ότι το ζώο βρέθηκε εντελώς υποσιτισμένο και αφυδατωμένο αλλά με μακριά νύχια , πράγμα που σημαίνει ότι ήταν ή δεμένος ή κλεισμένος κάπου ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ !! Κάποια στιγμή έγινε και η φιλοξενία πολύ ακριβή για τον Σώτο ο όποιος πετάχτηκε στο δρόμο ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!!

Απο τις φωτο καταλαβαίνετε οτι οταν τον είδαμε ετσι να περιμενει το τελος σε ενα χαντακι στο πλα'ι' του δρομου υποθεσαμε οτι εχει καποια σοβαρη ασθενεια!

Τελικά η υγεία του είναι μια χαρά , απλά ηταν σε τόσο άσχημη κατάσταση οταν τον εγκατέλειψαν που δεν είχε δύναμη να επιβιώσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου